Roomtour van Bram

Waar is alles verkrijgbaar:

 

Batman slinger: Cute-Rebel

Lamp bliksem: A Little Lovely Company

Rugtasje: Mevrouw Aardbei

Wallstickers Batman: Gras onder je voeten

Muursticker B: OH MY GOODY

Meetlat: ByBinneke

Wandhaakjes: Dippiedips

Koffertje Monochrome: Kidsboetiek

Kussen Batman: MA-CIEL

Vloerkleed: H&M

Hanger POW: HUUSJE

Naamhuisje: Wooden Blocs

Foto camera: DEMICO Kids

Geboorteposter: Little Descendant

Wandplankje Batman: Klein en stoer

Houten banner: Feestje van hout

 

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.