Newborn fotoshoot Marle

Marle Ava Loïs


 

Marle was al 10 weken oud toen we de foto's hebben geschoten bij denise leuveld fotografie!

Ook zit er een foto bij met de urn van haar grote ( kleine ) zus Evy het hartje van hout ( gemaakt door arnaldo lopez) www.hartvanhout.nl die door de gevolgen van een vroeggeboorte is overleden 3 jaar geleden. Ook heeft zij een foto gemaakt van ons als gezin met de shaduw van Evy ♡ . Wij wilden dat heel graag omdat er altijd een kind tekort is! Denise heeft onze wens daarin prachtig uitgebeeld.


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.