Archief Nov. 2016

November 2016


Date 07 Nov 2016 By Nikkie

Over de zwangerschap

Wanneer je nu zwanger bent of niet,  je hoort altijd verhalen over hoe het zou zijn en hoe je je misschien kan voelen. Maar wat vertellen ze je eigenlijk niet?? Read more...


Date 02 Nov 2016 By Nikkie

Verloskundige bellen

Wanneer je op het einde van je zwanger bent, word er aan je gevraagd wanneer jij denkt dat je de verloskundige kan bellen. Ik had geen idee. Read more...
Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.