Roomtour van Quin

Waar is alles verkrijgbaar:

 

- Het kleed is van Leenbakker

- Retro auto van Marktplaats

- Rotanstoel van Marktplaats

- Muziek hartje, donkerblauwe kussen, grote konijn op de plank, hoes van aankleedkussen, commode mandje en het dekentje in het bedje van Baby's Only

- Krukje van Action

- Links op de plank glazen box van Sissyboy

- Geboortekaartje van Zoetegeboortekaartjes

- Cactussen incl potje, en de blauwe vaasjes met neobloem van Intratuin Tilburg

- Vilt tipi slinger van Kidsware

- Op het kapstokje wit paardje van Villa madelief

- Photoblocks van Homecircus

- 2 koperen vaasjes en cactus van Intratuin Tilburg

- Pam de pinquïn  van Zazu 

- Shirtje en petje aan kapstok is van Van Pauline

- Konijn badcape van H&M

- Kast van Leenbakker

- Box voor billendoekjes van Baby Anne-cy

- Dromenvanger van Daily confetti

 Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.