Het verhaal van mama Samantha

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Samantha en ik ben mama van 2 boefjes,

Jason van 3,5 jaar en Rover van 7 maanden!

 

Sinds Rover 4 weken is gebruik ik d edraagdoek van ByKay.

Ik heb de draagdoek van ByKay aangeschraft omdat

Rover een kindje is die gewoon heel graag bij je is.

Zodra je hem even in de box wou leggen was het al brullen.

Maar aangezien ik natuurlijk ook Jason heb rondlopen

leek het me een prima oplossing!

Rover stil, en Jason aandacht!

 

Nu 7 maanden later gebruik ik de ByKay het liefste elke dag.

Het is zo lekker makkelijk, hop kind erin en gaan!

Ook merk ik dat Rover het nogsteeds erg fijn vind,

hij slaapt makkelijk in de draagdoek.

Het ideale van een draagdoek vind ik dat je echt overal naar toe kan,

zonder dat je er aan hoeft te denken dat de kinderwagen ook nog mee is.

Ook is het heel fijn dat je gewoon je handen vrij hebt.

Zelf gebruik ik de draagdoek vooral als ik met allebei de kindjes alleen op pad ga,

maar ook (vooral in het begin) om het huishouden te doen.

 

Ik hoop dat jullie mama's hier wat aan hebben

en dat jullie zelf ook met veel plezier jullie kindje gaan dragen!


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.