Review van de Mutsy

 

De wereld van kinderwagens.. wat is die enorm groot. Ik voelde zo veel druk bij het aanschaffen van een kinderwagen. Alsof ik moest kiezen tussen een BMW en een Audi (zou ik dus niet gekund hebben) Ik zal maar niet beginnen over de hormonen en zo ;-).. 

 

Wij kozen voor een Mutsy kinderwagen. Op de een of andere manier vond ik die gewoon ‘’niet te veel gedoe’’
In de winkel probeerde ik de Mutsy uit. Ik dacht als dit mij met een kind in mijn buik lukt, moet het straks helemaal goed gaan toch? Ging prima! Waarom ik koos voor de Mutsy Evo lees je hieronder! 

 

Let me tell you why: 

- Veel keuze uit mooie basic kleuren
- Makkelijk in gebruik
- Massieve banden (dus geen gedoe met lekke banden)
- Past in een kleine kofferbak want de wielen klik je er zo af Betaalbaar
- Zitgedeelte kun je helemaal inklappen tot een klein pakketje Rijdt super licht
- Je klikt er zo een Maxi Cosi op (vooral de eerste weken heel fijn) 

 

Laat je vooral niet gek maken. Uiterlijk is belangrijk, maar een gebruiksvriendelijke kinderwagen is nog belangrijker. Bij een tweede zou ik zo weer voor een Mutsy gaan!


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.