Prenatal 4 standen buggy 'Melange'

De Prénatal buggy 4 standen “Melange”.

 

Hoi mama’s,

 

De Prénatal buggy “Melange” is een goede tip voor elke mama die nog een goede buggy zoekt! Hij is betaalbaar, ziet er mooi uit en is ook nog eens heel comfortabel voor je kleintje.

De buggy

De buggy heeft een aluminium frame en wordt geleverd met 5-puntsveiligheidsgordel met body protectors, boodschappenmand en een zon- en windkap met extra zonneklep en kijkvenster. Je kan de rugleuning makkelijk met één hand verstellen in 4 posities van zit naar slaapstand. Super fijn toch? Er zit vering op alle foamwielen wat zorgt voor extra comfort voor je kindje. De voetensteun is ook verstelbaar. De voorwielen kunnen zwenken en op de achterwielen zit een centrale rem.

 

Veel buggy’s zijn aan de prijzige kant en als je niet heel veel budget hebt is dit een super oplossing. Hij ziet er ook nog eens heel luxe uit met een mooie stof en een hele mooie zonnekap. Het zitvlak is heel comfortabel dus je kleintje zit heerlijk. De buggy weegt 7,4 kg en is geschikt vanaf 6 maanden tot maximaal 15 kg. 

 

Ben je al enthousiast?! 

Ik ben heel erg blij met deze buggy en zouden hem iedereen aanraden. Hij is heel makkelijk in gebruik en ziet er mooi uit. Zo kan je in stijl een rondje door het park of de stad! 

 

Wat zo ideaal is aan deze buggy is, is dat hij makkelijk in en uitklapbaar is. Je hoeft maar één hendeltje omlaag te drukken en binnen een handomdraai ready to go! Ook inklappen is heel makkelijk: met maar één handeling is de buggy ingeklapt en leg je hem gemakkelijk in je auto.

TIP!

Test de kinderwagen of buggy altijd in de winkel. Voel of de kinderwagen/buggy lekker rijd en of je hem praktisch vind. Bijvoorbeeld met inklappen, dragen en ofcourseheel belangrijk: of hij in je auto past!

Mommy’s be ready to stroll the day away!


Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.