Strollers Pag. 2

Mama Anita

Review van de Mutsy Igo 

Read more... 


Mama Sanaz

Review van de Mutsy

Read more... 


Mama Nicole

Review over de Mutsy Evo

Read more...

Mama Linsey

Review van de Prenatal buggy

Read more... 


Mama Kirsten

Review van de Born Lucky Combi

Read more...  


Mama Tamara

 Review van de Joolz Day

Read more...


Mama Richella

Review van de Joolz Day 

 Read more...
Commentaar schrijven

Commentaren: 0

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.