Roomtour van Gwen

Even na haar tweede verjaardag is Gwen overgegaan naar haar peuterkamer. Omdat er een broertje onderweg was heeft ze een hele nieuwe kamer op zolder gekregen. De kamer is stoer, maar wel duidelijk een meisjes kamer door de roze wand (verf: Vintage roze van Karwei)

 

De Stuva serie van Ikea is ideaal. Speelgoed in de lade en opgeruimd staat netjes. Het draad-boekenrekje is van de Blokker en dezelfde stijl als de manden in de kast.

 


De naamposter is van ByBineke

Het Flamingo kaartje van KoetjesenKaartjes

De leuke ABC poster heb ik via Grasonderjevoeten

De plankjes zijn ook van de Ikea

 


We hebben ervoor gekozen om gelijk over te gaan naar een groot bed, in plaats van eerst een peuterbed. Ik was al lang verliefd op dit bed, maar hij is zo prijzig. Gelukkig heb ik een handige vader die voorstelde het zelf te maken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen! Onder het bed zitten twee handige lades op wieltjes, voor extra opbergruimte.

 

Achter het bed is nog wat ruimte en daar staat een paperbag, gevuld met knuffels. Ook hier weer een zwarte draadmand. Het schattige kussentje vond ik op een braderie.

 

De schuifkasten heb ik geverfd met krijtverf, zodat ze daar lekker kan tekenen. 

 

De kledingkast is van Leen Bakker en aan de binnenkant heeft Gwen muurstickers geplakt. Ernaast past precies de spiegel van mijn oma. Deze had eerst een goede lijst maar hebben we dezelfde kleur als het bed gemaakt. De manden in de kast zijn van de Hema en gebruiken we voor o.a. sokken en ondergoed.

 


Commentaar schrijven

Commentaren: 0

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.