Roomtour van Cliff


Ik weet niet of jullie die leuke broekjes al hebben zien hangen aan het trapje? Ik stel jullie dan ook graag even voor aan de mama van Cliff. Wies heeft een eigen bedrijf genaamd Orange Beak. Orange Beak is een klein atelier in het hartje van de bollenstreek. Hier worden de broekjes ontworpen, gemaakt en allemaal stuk voor stuk gecontroleerd voordat ze naar de eigenaar gaan. 

 

Creatief bezig zijn is altijd al een passie geweest van Wies. Ze heeft heel veel ervaring opgedaan aangezien ze eerder al ontwerpen heeft gemaakt voor tassen, accessoires en kleding. Maar ook bruidsjurken tot aan babybroekjes! Na de geboorte van haar prachtige zoon Cliff en het plezier in al die geweldige lieve outfits, had ze besloten Orange Beak te gaan beginnen.

 

Cliff


Ze hebben de liefste, stoerste en hipste babybroekjes waarvan de kwaliteit top is en draagcomfort op nummer 1 staat. Je kindje ziet er niet alleen geweldig uit in het broekje van Orange Beak, maar je steunt tegelijkertijd ook Orange BabiesDit is een organisatie die opkomt voor zwangere vrouwen en baby's met HIV in Afrika. Alle moeders willen natuurijk het beste voor hun kleintje. En met de broekjes koop je dit niet alleen, maar ook help je er moeders mee die dit niet kunnen geven hoe graag ze dat ook willen.

 

Dus voor elk verkocht broekjes doneert Orange Beak een bedrag aan ORANGE BABIES!! 

 

Wil jij ook zo'n geweldig broek van Orange Beak? Kijk dan even op de webshop!

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.