Review Joolz Geo

Eén van de leukste dingen om uit te zoeken voordat de baby er was, vond ik toch wel de kinderwagen! En er zijn er zo ontzettend veel dat wij ervoor kozen om naar een grote winkel te gaan met veel merken en daar gewoon maar kinderwagens uit te proberen. We hebben uiteindelijk uit 3 merken onze keuze gemaakt, de Mutsy, de Bugaboo en de Joolz. De Mutsy viel al direct af door de moeilijkheid van het in en uit elkaar halen van de wagen. Daarmee bleven er nog maar 2 over en met die kinderwagens zijn we rondjes over het parcours gaan rijden! We vonden de Joolz uiteindelijk het beste uit de test komen als het gaat om gemak waarmee je hem installeert maar ook het rijcomfort, ook als je bijvoorbeeld stoepjes op gaat. De Bugaboo vonden we net wat minder soepel rijden over ruwer wegdek. Persoonlijk vond ik de Joolz Day qua vormgeving net iets mooier, maar we hebben gekozen voor de Joolz Geo, de grote boodschappenmand onderin gaf de doorslag.

 

Nu een dik jaar verder, zijn dit mijn plus - en minpunten:

 

Plus:

- Mooi Design/Uitstraling

- Geweldige boodschappenmand! Super makkelijk voor je boodschappen

- Rijdt erg soepel, op alle ondergronden

- Heel makkelijk in en uit elkaar

- Duwbeugel makkelijk op lengte te stellen

- Mogelijkheid tot uitbreiding bij een tweede kindje

 

Min:

- De aansluiting van de kap schuift snel en makkelijk los

- De veiligheidsbeugel gebruik ik nooit, zit eigenlijk maar in de weg

Commentaar schrijven

Commentaren: 0

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.