Review Mutsy Igo

Hi lieve mommy's to be

Oohhh zo lastig he, de kinderwagen! Nou ja lastig, natuurlijk wist ik al welke ik wilde. Die ene super de luxe design wagen van Aston Martin. Maar is die te betalen? Nee dus. Ik vind het heel belangrijk dat iets fashionable betaalbaar is, dus ging ik online op zoek. Al snel zag ik de Mutsy Igo kinderwagens en was ik meteen verliefd op dat leuke ronde 'bakje' wat er op zit. En ze zijn onder de €1000,-! Op een gezellige zaterdag liep ik met mijn hubby bij de Prenatal op zoek naar een wiegje. Dit keer liep ik, zoals mij dat vaker gebeurd, met totaal iets anders de winkel uit: de kinderwagen! Het is de Mutsy Igo Urban Nomad White/Blue geworden. En het was een showroom modelletje, dus we hebben er nog geen €700,- voor betaald (z0nder accesoires). Inmiddels is het leuke bakje omgewisseld naar de grote jongens zitje. Ik vind de wagen heerlijk lopen! Wat ook fijn is, hij past in mijn kleine Seatje. In het begin nog met de wielen er af, die enorm snel weer vastgeklikt zitten, tegenwoordig het zitje van het onderstel en hup de achterbak in, ja je word er handig in! De zonnekap heeft een verborgen rits, dan kan de kap nog verder naar beneden! Ideaal tegen de zon en ook de regen. In de kap zit een gluur vakje zodat je je uk makkelijk kan zien. Het zitje kan ver achterover zodat lekker slapen gegarandeerd is. Voor de koude dagen zit er een hele dikke voetenzak bij! Al met al, een heerlijke wagen om je kindje als een prinsje of prinsesje rond te rijden!

 

XOXO

Francine

Commentaar schrijven

Commentaren: 0

Hi, wat leuk dat je er bent!

 

Life by Nikkie is hét MOMMY LIFESTYLE MAGAZINE waar ik vertel over mijn leven als mama. Sinds 23 November 2016 zijn wij trotse ouders geworden van een prachtige zoon Wess Christiaan. Als firsttime mommy vertel ik graag aan andere mama's (to be) wat mijn ervaringen zijn in alles wat te maken heeft met baby, mama en gezinsleven. En niet alleen ik wil graag mijn verhaal vertellen, maar ook andere mama's delen graag hun verhaal en ervaringen!

 

Ik hoop je samen met de andere mama's te kunnen inspireren om vervolgens snel weer terug te komen!! Ben je benieuwd en wil je graag nog meer zien? Kijk dan ook even op mijn Instagram account en volg @lifebynikkie.nl of like mijn Facebookpagina & wie weet tot snel!!


Disclaimer


Alle foto's en teksten zijn eigendom van Life by Nikkie. Deze mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.